søndag 4. oktober 2009

Strikketreff på ProjoI går var jeg på et supert strikketreff på Projo.
Tenk så mye moro man kan ha med likesinnede som deler samme hobby.
Når vi kom, fikk vi hver vår flotte pakke, så utrolig koselig, tusen takk til MayM, AnneM og dere andre på Projo.
Vi skravlet, strikket og lo, og timene bare fløy avgårde. Vi spise en nydelig lunsj, kaffe, eplekake og is. Og vi var i utsalget, der de fleste greide og få med seg både garnnøster og andre ting hjem.
Handlelysten var stor, og fornuften la i hvertfall jeg igjen hjemme.
Legger inn noen bilder her, så dere kan se hvor kos vi hadde det, og hva jeg handlet med meg hjem.Det ble en garnvinne, noen øredobber, garn og strikkepinner. Nå skal garnnøstingen gå som en lek heretter. Det var et lotteri på Projo også, som under trekningen skapte mye glede og latter. Lenge siden jeg har ledd så godt. Benytter anledningen til å takke for i går til alle som deltok på treffet, det var kjempehyggelig å møte dere.

10 kommentarer:

LivM sa...

Takk i lige måte Majbritt. Det var utrolig koselig og som du sier så satt latteren løst. Hyggelig å hilse på alle sammen og få et ansikt bak "nicket". Gleder meg til neste treff!

dorthe sa...

Det ser så koselig ut:) Kan tenke meg dere hadde det moro:)

Wenche/chawo sa...

Det ser ut som dere hadde det veldig koselig.Skulle gjerne ha tatt en tur dit i går jeg også,men denne gangen passet det ikke.Får satse på neste treff igjen.

Bitt@mi sa...

Så koselige bilder du har lagt ut:-) og så fint du har redigert dem!
Det var kjempekoselig å treffe deg og de andre - ble så mye mer kjent da:-)
Håper vi møtes til våren igjen!
Klem!

Rigmor sa...

Takk for sist. Det var kjempekoselig å treffe deg og de andre på Projo. Koste meg masse der, og jeg tror også jeg la igjen fornuften hjemme....men det er bare sunt engang iblant å glemme den hjemme he,he

Flotte bilder !

MayM sa...

Takk for sist.Det var kjempekos i treffe deg. Så flott du har lagt inn bildene dine. Litt av et startbilde du he.he. GOdt å høre at dere tgrivdes. Nå må du sette av en helg i juni i 2010 også da og så MÅ dustikke innom når du kjører forbi.

Pinnepenn sa...

Takk for i går, det var så hyggelig å treffe deg og alle de andre strikkeglade damene. :)

Tanja sa...

Hei,hei og takk for i går!:) Det var kjempekoselig å hilse på deg, håper vi kan treffes igjen! Så mange fine bilder du har lagt ut:)

hobbyvenn sa...

Takk for sist. Det var kjempekoselig å treffe deg. Det ble en morsom og minnerik dag. Lykke til med resten av tunikaen. Den blir flott.

Flittige hender - Varme føtter sa...

Jeg misunte dere noe veldig kan du tro ... jeg var jo på det første treffet, men der var ikke du.